KONYA / DERBENT - Derbent Şehit Mustafa Doğramacı İlkokulu

HAFTANIN DENEYİ

HAFTANIN DENEYİ PROJESİ   "Haftanın Deneyi" projesi ile 2,3 ve 4.Sınıf öğrencilerimizin tamamı, hazırlanan program kapsamında sorgulayan, bilimi seven, bilime önem veren ve sosyal becerilerini geliştiren bireyler yetiştirmek amacıyla, yıl boyunca tüm öğrencilerimizin karşısında her hafta bir deney sunumu yapacaklardır.   Küçük araştırmacılarımızın merak duygularını ve öğrenme isteklerini ilerleyen yıllarda da sürdürmelerini sağlamak için yapılacak proje ile birlikte basit deneyler yaparak bilim, fen ve doğa etkinliklerine ilgilerini çekmeye devam edeceğiz. Böylece deney yaparak hem küçük yaşlardaki hem de ilerleyen yıllardaki gelişimlerini desteklemiş olacağız.   İlk deneyimizi 11.12.2023 Pazartesi günü gerçekleştirdik.

12-12-202312-12-2023

Yayın: 12.12.2023 - Güncelleme: 12.12.2023 12:03 - Görüntülenme: 64