KONYA / DERBENT - Derbent Şehit Mustafa Doğramacı İlkokulu

Derbent Şehit Mustafa Doğramacı İlkokulu

CAMİİKEBİR MAH. 81111.SOKAK NO24 DERBENT/KONYA
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan ve aynı zamanda okulu; tüm öğrencilerin, öğretmenlerin, yöneticilerin ve çalışanların okulda olmaktan mutluluk duyacağı bir kurum haline getirmek.
Misyon
Okulumuzdaki eğitim-öğretim hizmetlerinin "Öğrenci Merkezli Eğitim" anlayışı içinde; öğrencilerin ilgi, istek, beceri ve ihtiyaçlarını; öğrenme hızlarındaki farklılıkları dikkate alarak bir üst öğrenime hazırlayan kurum olarak faaliyet göstermekle birlikte okulda verilen eğitim-öğretim hizmetlerinde; bilgiye ulaşma yollarını bilen, ulaştığı bilgiyi günlük hayatında kullanan, üretken; kültürel ve evrensel değerlerin gelişmesi ve sürekliliği için çaba harcayan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
İlçe Minibüsleri-Özel Araçlar
Taşıma merkezi okullardan 16 öğrencimiz bulunmaktadır.
İlçe Merkezi
57 KM